Glavni meni

  • Jezik: SIENGLISHESPANOLDEUTSCH

Informacije o piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke, vključno z Google Analytics in Google Adsense. Z uporabo spletnega mesta se strinjate z namestitvijo piškotkov.

Več o piškotkih...

Ali ste vedeli?

Ob sklenitvi naročniškega razmerja uporabnik z operaterjem podpiše pogodbo, od katere lahko kadarkoli brezplačno oz. z manjšim plačilom odstopi. Rok veljavnosti pogodbe praviloma ni časovno omejen. Uporabnik lahko podpiše tudi aneks k tej pogodbi, s katerim se v zameno za pridobljene ugodnosti zaveže ostati pri trenutnemu operaterju 12 ali 24 mesecev.

Si.mobil je v ponudbo za najmlajše SIMPL KIDZ vključil tri brezplačne zakupe po 200 enot za klice, sporočila in prenos podatkov. Vsi uporabniki, ki bodo v mesecu juniju aktivirali novo SIMPL KIDZ SIM kartico, bodo v roku 90 dni prejeli skupaj kar 600 enot, ki jih lahko porabijo po svojih željah in potrebah.

106-Trikrat-HURA-za-pocitnice-SIMPL-KIDZ

Si.mobil v oglaševalski akciji izpostavlja tudi raziskavo, v kateri so starši osnovnošolskih otrok, kot najugodnejši paket za svoje otroke, izbirali prav SIMPL KIDZ. Paket SIMPL KIDZ namreč poleg ugodnega zakupa enot za klice, sporočila SMS in prenos podatkov, vsebuje tudi blokado komercialnih vsebin in možnost samodejnih polnitev z naročniškega razmerja starša.

Izimobil je predstavil dnevno predplačniško opcijo z zakupom enot izidan. V ceni opcije 0,50 EUR je vključeno 50 klicev v vsa slovenska omrežja, 50 sporočil  SMS/MMS v slovenska in tuja mobilna omrežja ter 50 MB za prenos podatkov. Opcijo izidan je možno vključiti vsak dan, vendar le enkrat dnevno na vseh izimobilovih predplačniških paketih in velja do polnoči istega dne. Opcija je zanimiva za vse, ki pričakujejo povečano porabo v istem dnevu, vključi pa se preko spleta ali preko poslanega sporočila SMS s ključno besedo.

105-izimobilova-dnevna-opcija-izidan

Si.mobil je prenovil predplačniško ponudbo SIMPL KIDZ, ki je namenjena mlajšim uporabnikom in otrokom. Paket SIMPL KIDZ po novem vsebuje 200 enot, ki se jih lahko uporabi za klice v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS in MMS ali prenos podatkov. Cena zakupa 200 enot znaša 6 EUR, pri čemer so enote v zakupu veljavne 30 dni od aktivacije. Zakup se samodejno obnavlja, možno pa ga je tudi izključiti.

104-SIMPL-KIDZ-paket-z-zakupom-enot

Prenovljena ponudba SIMPL KIDZ še vedno vsebuje prednastavljeno blokado komercialnih klicev in sporočil, omogoča pa tudi blokado prenosa podatkov, SMS obveščanje o stanju na računu SIMPL KIDZ in možnost avtomatičnih mesečnih polnitev preko naročniškega računa starša. Si.mobilovi naročniki lahko kupijo SIMPL KIDZ paket s SIM kartico ceneje in sicer za 6 EUR, namesto za 9 EUR. Na voljo s paketom SIMPL KIDZ pa so tudi izbrani mobilni telefoni po znižanih cenah in brez vezave.

Na Telekomovih paketih za mlade Džabest je možno do konca marca vključiti eno od akcijskih opcij Plus. Z vklopom opcije Plus zakupimo neomejene količine pogovorov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in neomejena sporočila SMS in MMS v Sloveniji. Opcija je po vklopu na voljo le do 31.12.2014.

103-Akcijske-opcije-Plus-na-paketih-Dzabest

Na paketu Džabest 250 lahko vključimo opcijo Plus5 za 5 EUR mesečno, na paketih Džabest 2000 in Džabest 3000 pa opcijo Plus3 za 3 EUR mesečno. Vse enote v zakupu osnovnega paketa so nam ob aktivni opciji Plus tako na voljo za klice v druga slovenska omrežja in za prenos podatkov.

Si.mobil je posodobil svoj nabor paketov mobilne telefonije za rezidenčne uporabnike. Novost je paket Neskončni XS, ki za 17,99 EUR mesečno vsebuje neomejene pogovore in sporočila SMS oz. MMS v vsa slovenska omrežja. Podatkovni prenos v paketu Neskončni XS se plačuje po porabi.

102-Paket-Neskoncni-XS-pri-Simobilu

Pri vseh ostalih paketih Neskončni je Si.mobil povečal vključeno količino podatkovnega prenosa v mesečnem zakupu. Zneski mesečne naročnine so ostali enaki. V pakeu Neskončni S je količina prenosa podatkov v zakupu narasla z 200 na 500 MB, pri paketu Neskončni M z 2 GB na 3 GB in pri paketu Neskončni L s 5 GB na 15 GB mesečno.


Sponzorirane povezave